Mezinárodní tým je motorem zahraničních projektů Be International.

Hledáme mladé lidi, kteří jsou motivovaní k práci v neziskovce.

CO PRÁCE ZAHRNUJE?

Mezinárodní projektový tým tvoří tři lidé, kteří k 1. květnu a 1. říjnu vyhledávají vhodné projekty programu Youth in Action, přihlašují Be International do výběrových řízení na zahraniční projekty, komunikují s hostitelskými organizacemi, propagují chystané akce, pořádají výběrová řízení na účastníky projektů a dvakrát do roka připravují setkání všech účastníků. Časová náročnost práce je 10-14 hodin/měsíc v dubnu a v září, poté 5-7 hodin každý jiný měsíc. Hledáme posily na jarní a podzimní semestr 2013.

CO NABÍZÍME?

Zázemí na akademické půdě, zaškolení, podporu zkušeného týmu, skvělou praxi, privilegium vyjet na zahraniční projekty a menší finanční odměnu v řádech tisíců korun. Hledáme posilu do týmu, který je páteří Be International a udává naší organizaci směr. Uzávěrka pro motivační dopisy je v pondělí 25. března.

KOHO HLEDÁME?

Očekáváme znalost angličtiny, aktivní přístup k veřejnému dění a chuť objevovat. Práce je nárazová a je možné ji dělat odkudkoliv. Většinou pracujeme v kancelářských prostorech ve Spolkové místnosti na FSS.

Zašlete krátký motivační dopis, a to do 25. března 2013 na email info@beinternational.cz. Vybraní zájemci budou pozváni na osobní setkání. Jakékoliv dotazy prosím směřujte také na tento email.

Těšíme se na vaše řádky.
Klára Bažantová